159884.jpg

Tässä on sisältö ensimmäisestä SNY- paketista, jonka vastaanotin jo viime viikolla. Piti oikein soittaa kotiin kesken koulupäivän ja varmistaa etteivät mene hakemaan postia ennenkuin tulen iltapäivällä kotiin.. Tämä leikki menee tosiaan ihan lapsuuden jouluiksi :D Eikä sitä nannaa silloin saanut kuin yhden päivän kerrallaan, mutta nyt sitten neljä kuukautta! Mites kerrot lapselle neljän kuukauden jälkeen että ei sieltä postinjakajan kassista enää mitään tule? Onneksi on joulu heti perään, ehtii tekemään hitaan laskeutumisen takaisin yllätyksettömään arkeen.. Ja olenhan jo ennättänyt ilmoittautua  jouluvaihtoonkin.

Ystäväni kyseli kortissa (ihanat paita ja hame kuvassa!) josko laukun värit olivat mieluisia violetin sävyjä. Kuten tänään lisäämistäni kuvista ("toivelista") voi nähdä, laukusta löytyy paljon samanlaisia sävyjä kuin jo omistamistani langoista, joten kyllä, värit ovat kovasti mieluisia :)

Ystäväni ehätti lähettämään paketin jälkeen vielä nettikorttinkin. Se lämmitti mieltäni kovasti ja tuntui jopa tärkeämmältä kuin mikään paketti olisi voinut sillä hetkellä olla. Kiitos kaikille muillekin, jotka olette blogikommenteissa toivottaneet onnea koulunalkuun. Sananne merkitsevät paljon. Kuten kaikki muutkin saamani kommentit esim. lapasista (tätini ei ole ottanut yhteyttä, kiittänyt tms. :/ ), kotona ei ole ketään kuka käsitöitä osaisi tai jota kiinnostaisi, joten on mukava saada palautetta (vaikka rakentavaa negatiivistakin) töistä tätä kautta.

Hyvää viikonalkua kaikille lukijoilleni - 1000 kävijää rikki - toivottavasti käytte jatkossakin kuikuilemassa tuotoksia ja epätuotoksia ;)