Surullisenkuuluisa neuleplääh ei ole päässyt yllättämään, pikemminkin sellainen yleisluontoinen plääh. Koulussa alkoi 3. jakso ja odotetun alkukankeuden vuoksi poistin lukujärjestyksestä heti yhden kurssin (5h/vko/kurssi). Poissaoloja on tullut ja yleinen mieliala kaikesta alkaa vaipua taas samalle linjalle kuin vuosi sitten, eli mikään ei oikein tunnu missään. Edistystä terapiaan pääsyn kanssa kuitenkin tapahtuu. Kelaan on nyt lähetetty TAYSin nuorisopsykiatrian poliklinikan sosiaalityöntekijän kanssa täytetyt hakemukset kuntoutuskorvauksesta sekä nuoren kuntoutusrahasta. Taysilla olen siis ollut hoidossa tämän syksyn ja sieltä olen jo saanut lääkäriltä B-lausunnon joka oikeuttaa Kelan korvaamaan terapiaan, sekä lausunnon joka oikeuttaa hakemaan nuoren kuntoutusrahaa. Kuntoutuskorvauksen myötä kela korvaisi terapian lähes kokonaan, alle 10 euron omavastuulla per tunti. Kuntoutusrahan tarkoitus on tukea ammatilliseen koulutukseen pyrkivää opiskelua (lukio). Näistä päätöksiä voi odotella aikaisintaan tammi-helmikuussa. Kuntoutuskorvaus on lähes varma, mutta kuntoutusrahaa myönnetään nykyään hyvin tarkoin kriteerein.

284338.jpg

Neulonut olen, sekä "keksinyt" jonkinlaisia omia systeemejä (älkää olko ihmeissänne jos näistä ei jälkikäteen hiiskahdetakaan), mutta lähes kaikki on sellaista mitä ei voi vielä paljastaa..

284354.jpg

Kiitos muuten tuhannesti! :) Ohjeillanne kantapää selätettiin helposti. Sen jälkeen sukka on tosin jämähtänyt tähän vaiheeseen. Ongelma voi piillä siinä, että menin tyhmänä 2 viikkoa sitten liittämään toisesta sukasta pari puikkoa kuviksen koulutyöhön, jota en ole vieläkään saanut takaisin.. Jos nyt teen tämän sukan valmiiksi en ikinä viitsi tehdä puikotonta sukkaa loppuun.

SNY 2006 meni ja loppui jo, tosin omalta osaltani jännitystä riittää vielä kumpaankin suuntaan. Kommenteissa Sny lupaili viimeisen lähetykseni saapuvan piakkoin ja paketti omalle ystävälleni lähti matkaan vasta aivan kuun lopulla ystäväni pyynnöstä johtuen.

Lopuksi vähemmän järkevän lohtushoppailun helmiä itseäni riemastuttamaan ja muistuttamaan.
Onko kukaan pidellyt käsissään 6mm ebenpuisia sukkapukkoja alias halkoja? Voin kertoa että pai-na-vat.
Entä miten olis tällaiset ylikalliit huonolaatuiset liian pitkät housut, missä käyttäisit?

284410.jpg

284413.jpg