Täytyy sitä näköjään tätäkin kokeilla, vaikka niin vannoin ettei minusta bloggaajaksi ole laiskuuteni vuoksi. Yksi syy blogin perustamiselle juuri nyt on joitakin päiviä sitten käynnistynyt ensimmäinen suomalainen Salainen (neule)ystävä- leikki. Lähetettyäni ilmoittautumiskaavakkeen jäin miettimään, kuinka vaikeaksi oikein teinkään ystävälleni vastausteni arvioimisen ja yllätysten keksimisen. Vastasin innosta soikeana mahdollisimman epämääräisesti ja kapeasti. Lämpenin lopullisesti idealle perustaa blogi jossa tuoda esille omia (aika alkeellisia) töitäni, jolloin samalla myös ehkä oma sny:ni voisi saada ideoita enemmän kuin mitä kaavakkeestani saa irti.

En elättele suuria toiveita blogin aktiivisuuden suhteen, vaan pyrin tarkoituksella bloggamaan aika hidasta tahtia, kuitenkin vähintään kerran kahdessa viikossa. 

Kommentit aina enemmän kuin tervetulleita. Otan vastaan mielelläni parannusehdotuksia töitäni koskien jos tuntuu siltä että osaisitte antaa vinkkejä jne. Viime aikaisiin blogikeskusteluihin liittyen totean, että jokainen osaa kuitenkin antaa rakentavaa kritiikkiä ystävällisesti - kun vaan tahtoo.

(P.s. Saatan kertoa vielä myöhemmin tarkemmin "neulontahistoriastani" sekä itsestäni, nyt en jaksa moiseen ryhtyä.)

Sivupohja on osoitteesta http://sivupohjat.vuodatus.net/