Olen tässä parin päivän aikana vain järjestellyt blogia jonkin verran; lisäsin blogiin kuvauksen sekä joitakin nappeja. Anteeksi jos joku on turhaan käynyt päivitysten perässä katselemassa. Tämäkin on kuvaton postaus :(

Muutaman päivän blogihiljaisuuteen on ollut ihan syykin. Olen lähes vuoden ollut sairaslomalla lukiosta vaikean  masennuksen vuoksi. Viime torstaina aloitin taas opiskelut ja vaikka kaikki tulee vielä pitkän aikaa olemaan rankkaa ja uuvuttavaa, en edes muista koska olisin viimeksi tuntenut oloni näin onnelliseksi, enkä milloin viimeksi olisi ahdistanut näin vähän kuin nyt saatuani käynnistettyä opinnot jälleen.Tuntuu, että kuulun taas edes johonkin yhteisöön. Vaikka sairautta sinänsä en ole vielä kohdannut tarpeeksi voidakseni sanoa että olisin parantumaan päin, tämä on tuntunut tärkeältä virstanpylväältä, enkä voi tarpeeksi kertoa kuinka ylpeä olen itsestäni että uskallan.

(Ehkä tämä myöskin avasi hiukan enemmän sitä, miksi blogini nimi on juurikin "bad knitting day". Se vaan on niin tuttu tunne, kuten varmasti kaikille. "Bad day" - concerning almost anything. I also chose to use the English form of that saying because I'm hoping to be brave enough to start blogging in English too - some day. I've been on a bilingual class for three years and languages are quite of a passion for me :) That's in the future though. Now I'm satisfied with learning this whole blogging thing in Finnish first. )

Kaikki nämä jylläävät tunteet ja opiskeluihin liittyvät hoidettavat asiat ovat vieneet mehut tästä tytöstä, joten vaikka neulominen on rentouttanut kovasti tänäkin viikonloppuna, en ole jaksanut paneutua bloggaamiseen. Olen neulonut pipoja ja kaulaliinoja, jotka tulevat menemään jonkinlaiseen hyväntekeväisyyteen. (Samalla teen hyväntekeväisyyttä itselleni, koska saan käytettyä pois lankoja jotka eivät ole varattu mihinkään tiettyyn työhön ja niitähän on ihan liikaa..)

En ole vielä päättänyt minne pipot yms. päätyvät, koska en tiedä mitä paikkoja Tampereelta löytyy, jotka ottaisivat vastaan neulottuja asusteita jaettavaksi. Mitä paikkoja te tiedätte/suosittelette?