Mieluisin lanka millä olet neulonut?
Drops Alpaca sekä nyt uusin tuttavuus Lanette, josta teen Scarf Stylen Interlocking Balloonsia.

Suosikkipuikkosi?
Pyörö-Addit sekä eebenpuiset. Ostettuani ensimmäiset eebenpuiset puikkoni viettivät ne pari yötä yöpöydälläni, josta nappasin ne ennen nukkumaanmenoa käsiini ihan vain ihaillakseni niitä :D Kertooko tämä jo tarpeeksi rakkauteni syvyydestä? Tilasin juuri eebenpuiset sukkapuikot 3mm, 3.5mm sekä 4mm ja pyörsin sanani etten koskaan opettele neulomaan sukkia/lapasia. Nyt nekään eivät tunnu tylsiltä, kun saa puikottaa menemään ebenpuisilla.

Täytyy tässä vielä tarinoida, että puikkojen pitää sopia neuleen väritykseen :S Ihan totta, omistan yhdet ruusupuiset pitkät sekä sukkapuikot (melkeinpä) ihan vaan sen takia, että ne sopivat esim. vihreän langan neulomiseen. Sama taitaa olla osasyynä ebenpuurakkauteen, vaikkakin niillä neulominen myös tuntuu unelmalta ja aivan erilaiselta kuin mikään muu. Addeissakin kiehtoo osaltaan myös se metallinväri (verrattuna harmaisiin markettipuikkoihin). Aika naisellista puhetta?


Hirveintä mitä olet neulonut?
Novitan Palma, virolainen hahtuva..

Paras ohje millä olet neulonut?
Tykkään kissapipoista :D

Samoin olen ihastunut tällä hetkellä työn alla olevaan Hourglass Sweateriin.

Tärkein neulontatekniikka?
Palmikot ovat mielettömän kauniita, ja toiveissa olisikin violetit/mustat kämmekkäät joihin saisi jonkun ältsihienon palmikon. Ja sukat.. Taitaa vaan jäädä vähän pidemmän ajan tähtäimeksi palmikoiden opettelu, tällä hetkellä kun on töitä meneillään jo ihan liikaa.


Paras neulekirja tai –lehti?
Last minute knitted gifts, sekä juuri Suomalaisen kirjakerhon alesta bongaamani Neuleita kullannupulle.


Paras knit-a-long mihin olet osallistunut?
En ole osallistunut yhteenkään ja tuskin osallistunkaan. Aikataulut(kin) ahdistavat.

Suosikki neuleblogisi?

Selailen aika ajoin läpi suurimman osan suomalaisista neuleblogeista. Joitakin tulee luettua säännöllisemmin.

Suosikki neulesuunnittelijasi?
En osaa nimetä ketään erityistä.

Neule, jota käytät eniten?
Hourglass Sweater tulee luultavasti olemaan rakas. Tähän mennessä olen kuluttanut ahkerimmin kuitenkin erityisesti kissapipoja, kaikenlaisia kaulahuiveja, sekä fuksianpunaista fritidsgarn-laukkua.