177438.jpg

Sunnuntaina sitten sorruin. Oli ihan pakko päästä käsityömessuille, kun en koskaan aiemmin ole ollut. Tiesin että olisi tullut niin suuri lankakateus toisten ostoksia blogeista tiiraillessa että siihen ei olisi auttanut edes lohduttelut marraskuun käsityömessuista jotka ovat sitten jo paljon (liian paljon) lähempänä.

177441.jpg

Kuka tunnistaa jo työhön käyneet puikot? En ole ihan varma oliko hyvä ostos, noin niinkun eettisesti ajateltuna.. Ovat kyllä ihanat käytössä, mutta.. Toisaalta mistä minä sitä tiedän miten ne tulot jakautuvat jne? Tosin harvoinpa sitä kai mainostamatta jätetään jos kyseessä on "reilun kaupan" tuote. Mulla on nyt rankka puikkomorkkis! :(

Ostin kuvassa olevien lisäksi myös 2.5mm ruusupuiset sekä addin sukkapuikot + 3 x 40cm pyöröpuikot kokoja 1.5mm , 2.5mm ja 3mm. Näistä 3mm paljastuivatkin kotona 30cm pyöröpuikoiksi toisin kuin paketissa luki. Soittelin jo Priimaan ja saan postissa toiset tilalle. Harmi että mulla on jo 30cm 3mm jopa kaksin kappalein, nyt siis kolmet. Enää tarvitaan kolmas jalka niin kaikille löytyis käyttöä.

Samaisen putiikin messuosastolla ihailin Noro Kureyonia sekä Iroa, mutta päädyin siihen että jään odottamaan Sitä Oikeaa sävyä kun eivät nuo nyt niin kovasti napanneet. Jokin päivä sitten pääsin ihailemaan Jannan Noroja luonnossa kun Janna ne ystävällisesti kiikutti kouluun kuolattavakseni. Olisi ihan täydellinen sävy, violettia, vihreää.. ahh. Vilmiina lupasi kysellä ko. sävyä seuraavan Noro-tilauksen yhteydessä, mutta ainakaan vielä ei mitään ole kuulunut :(  Missä on ok hinta&turvallista ostaa jos/kun joudun nettikauppaan turvautumaan?

Flunssa vaan jatkuu edelleen, iltapäivällä kesken koulun alkoivat kovat korvakivut. Kävin sitten päivystyspolilla neulomassa tunnin verran (keräsin uskomattoman paljon tuijotuksia) ja sitten kuulemassa että 2vkoa on ihan normaali aika flunssan kestää ja että voisin jotenkin puhaltaa korvien kautta pari kertaa päivässä jos korvakivut jatkuvat. Ok! :D Taas oli muuten lääkäri lukemassa masennuksestani koneelta, pitkä raportti joka tuntuu olevan aina kaikilla auki kun terveydenhoitajalle, koululääkärille, lääkärille jne. menen. Mahtaa olla mielenkiintoista tekstiä. Mulla on sen lääkärin raportin mukaan sosiaalisten tilanteiden pelko, ei paniikkihäiriötä/-kohtauksia jne. mielenkiintoisia diagnooseja jotka on tehty parin tapaamiskerran perusteella. Psykoterapeutti jota kuitenkin tapasin noin vuoden verran lähes viikottain on alunperin tehnyt aivan eri diagnoosit (keskivakava masennus+paniikkihäiriö/paniikkikohtauksia). Voihan se toki olla että mäkin olen tässä väärässä, omien tietojen ja tuntemuksien perusteella vaan tuntuvat vääriltä diagnooseilta. Eikös potilaalla ole lupa pyytää potilastiedot paperiversiona itselleen? Olisi hauska joskus lukea mitä muita ylläreitä siellä on.

Illan olen puuhaillut kattiloiden ääressä. Kovatasoista kuvaa kauniilla taustoilla (taas), olkaa hyvät :S

 

177439.jpg

Tunnistaako joku tarran kädessä? Vihreä jossa valkoisella "V".

Liimattiin siihen tänään eikä lähde millään pois.

177440.jpg

No mutta! Tunnistaako joku langan värin? Joo, anteeks, innostuin nyt arvausleikistä liikaa :( Tämä oli eka kerta kun kokeilin tehdä pätkärääkättyä, kaksi vyyhtiä menneen kevään pinkkiä seiskaveikkaa. Tätä on paljon varastossa juuri tähän tarkoitukseen. Siitä saa värjättyä aivan mahtavaa violettia.

Loppukevennykseksi kuva puhumastani Mentalwearin paidasta jonka taannoin sorruin tilaamaan itseni houkuttelemana kun menin ko. sivuille blogissani linkittämään. Tässä näkyy kanssa aika hyvin uusi pää, joka on nyt ollut jonkun lähemmäs kolme viikkoa. Oon aina ollut pitkähiuksinen, mutta päädyin vaihteeksi tällaista kokeilemaan. Aneeminen paita vaatii aneemisen ilmeen. Tai toistepäin.

--kuva poistettu--

edit: kirjoitusvirheitä on taas vaikka muille jakaa (ottakaa siis omanne). blogi on tehnyt musta lukihäiriöisen.