Villapuodin pussukka saapui jo tänään. Huisin nopea toimitus! Ja kaikki oli kuten piti.. Paitsi..

Riittääkö 300m (100g)  tätä Visjögarnia minkäänlaiseen kolmiohuiviin? :(

184248.jpg

Arvelisin että siitä puikottais sellasilla 4mm puikoilla, mutten sano varmaksi kun en oo yhtäkään kolmiohuivia neulonut. Olis kovasti avuksi jos joku uskaltais heittää arviota, koska haluan ehdottomasti tilata tätä lisää (Visa lupautu taas että se maksaa!) jos nämä eivät riitä. Ostin tätä nimenomaan kolmiohuivia ajatellen :/

Serkkutytön lapasesta nyhtäistiin puikot irti. Voi vitutus. Kuinka monta kertaa täytyy todeta että Novitan ohjeiden koot heittävät häränpyllyä ennenkö voi lopettaa moisiin turvautumisen? Vissiin aika monta kertaa vielä. Otin silmukkamäärät ohjeesta mutta vaihdoin puikot 3½ -> 2,25 ja valmistumassa ollut lapanen oli sovittaessa mulle sopiva. En ole edes mitenkään sirokätinen. Kiitos Zanii mitoista, heräsin onneks suht ajoissa näkemään jättilapasen kun tarkistin niillä antamillasi mitoilla onko suunnilleen oikeankokoista tulossa.. No ei ollut. Lapsi-Nainen-Mies - kokoluokituksien olis pitänyt kyllä soittaa heti jotain hälytyskelloa että tällä ohjeella ei voi syntyä kuin mörvelöitä. :(  Oon muutenkin aina Novitan ohjeilla kokoa XS mikä on älytön vitsi - käytän kuitenkin normaalisti vaatekokoa M ja sekin on joillain merkeillä niukka.

184250.jpg

Aina valitetaan että mustia neuleita on vaikea kuvata. Violetit ne vasta vaikeita onkin. Tämäkin näyttää heleältä lilalta, muttei ole sellaista nähnytkään. (Taustakin on oikeasti tumma pinkki, tästä voi ehkä päätellä kuinka pielessä värit ovat.) Syntymässä kämmekkäät, jotka jo tässä vaiheessa myöntävät olevansa aikamoiset rumilukset. Pääsevät vaikka pihatöihin lämmittämään. Jos joskus sellaisiin joutuisin.