193640.jpg

193642.jpg

Villapuoti ja Priima tupsahtivat postilaatikkoon muistaakseni tiistaina ( huom. en ole vielä testannut Muoriskan asetyylikoliini-vinkkiä ).

Katsokaapa puikkopakkausta ja puikkoja.

Mukana seurasi Priiman mainoskortti "Viimeinkin monipuolinen ja palveleva käsityötalo myös Helsingissä" (No huh. Mikäs esim. Menita sitten on? Joku uusi tulokas, ei monipuolinen käsityötalo?) Kortissa oli käsinkirjoitettu viesti: "Hei! Voisitko ystävällisesti palauttaa vääränlaiset pyöröpuikot. Osoite on..."  Olen nyt hiukan hämilläni että haluavatko he takaisin edelliset väärät, nämä väärät vai kaikki väärät? Ja mukana ei todellakaan ollut postimerkkiä, joten olettavat asiakkaan maksavan postimaksut. Mistään tällaisesta ei ollut puhetta kun heille ensimmäisen kerran soitin virheellisistä puikoista. Postimaksut ovat toki vähäiset, mutta periaatekysymys kun kuluttajansuoja sanoo ihan muuta.

Soitin tiistaina postit luettuani Priimaan, jossa samainen myyjä taas vastasi ja ongelman kerrottuani totesi että koko erä on varmaankin virheellisesti pakattu (30cm puikot 40cm pakkauksissa) ja käski lähettämään väärät takaisin jotta voi tehdä reklamaation. Miksi hän niitä "mun puikkojani" tarvitsee reklamaatiota varten? Puhelu oli taas lyhyt ja epäystävällinen. Monipuolinen ja palveleva..

193679.jpg

Jonain kauniina päivänä- blogin lankakirppiksen palvelu sentään pelasi. Nämä Novitan Victoriat rantautuivat keskiviikkona lähipostiin. Juskalla on myynnissä vielä paljon retrolankoja, käykää kurkkaamassa josko joku huutelisi teillekin.

Neulojan postivirta on siis todistettavasti ehtymätön. Koitan nyt ihan tosissani pärjätä näillä tämänhetkisillä varastoilla ensi talven, poikkeuksena Suomen Kädentaidot- messut, jolloin tarkoituksenani on vetää vaikka koko kolmen päivän putki ja potea hyvillä mielin ne pahat lankakrapulatkin.   

Bad knitting day:ssa on viime päivinä käynyt kova vilinä ja olenkin vähän ihmetellyt suuria kävijämääriä. Haamupäivittyykö minunkin blogini? Olen tahalliset näkymättömät päivitykset (kirjoitusvirheitä, asiavirheitä, toivelistan päivitys jne.) pyrkinyt tekemään aina heti uuden postauksen jälkeen, ettei päivityksiä satelisi epämääräisesti milloin sattuu. Ei ole siis ainakaan kyse siitä että minä olisin käynyt hösäämässä.. :/

Koeviikot ovat alkaneet ja blogi jääkin nyt pariksi viikoksi lepoon. Palailen kokeiden jälkeen (toivottavasti) vähemmän stressaantuneena ja ahdistuneena uusien töiden (mutta ei ostosten!) kanssa :)