Zaniin kanssa olemme pitäneet kovasti yhteyttä sitten pariutumisemme (!) JYV- vaihdossa. Zanii sai pakettinsa torstaina ja minulle paketti posahti laatikkoon eilen. Zaniin blogista löytyy kuvia hänen saamastaan paketista sekä kootut selitykseni lahjuksista.

Itse sain ihan hurjan mieluisat lahjukset, katsokaa :)

265841.jpg

265843.jpg

265845.jpg

Paketista sukelsi käteen palmikkokämmekkäät, limenvihreää Fritisgarnia kaksi kerää sekä ihana siro rannekoru. Paketin ehdoton helmi (ehheh) oli kuitenkin sen sisältämä toinenkin Swarowskin helmistä Zaniin itsetekemä koru.

265899.jpg

Koru on eilisillasta lähtien ollut kaulassa, saa nähdä tarvitseeko vaatteet tästä lähtien valita korun mukaan..

Kaiken kaikkiaan aivan loistavasti onnistunut vaihto, ainakin itse sain tosi mieluisat lahjukset ;)Molemmilla meni budjetti reilusti yli yhteisen sopimuksemme (15e+postitusmaksut), mutta ainakaan täällä päässä ei haitannut yhtään (miten voisikaan tällaiset lahjukset kädessä ja kaulassa?).

Muokkaan kuvia pienemmiksi myöhemmin tänään. Nyt oli kiire blogata kun Vuodatus kerrankin toimi. On pitänyt kolmeen kertaan päivittää tässä viikon aikana ja joka kerran on palvelin ollut alhaalla. Tänä aamuna pystyin jo lukemaan blogeja mutta päivitys ei toiminut ja galleria näytti kaikkien kuvien hävinneen. No onneksi olivat nyt jo takaisin. Olen huomannut blogilistalta että blogini päivittelee itse itseään. Sivuillani ei kuitenkaan ole kai mitään linkkiä/kelloa tms. joka tähän vaikuttaisi?

Messuillakin riensin eilen. Ostoksista kuvia myöhemmin :)